25.04.17
18:00
-
21:00

Kurs i spiredyrking med Sigrun Eide

Spirer er svært næringsrik mat full av kraft. De tilfører kroppen viktige næringsstoffer og gode enzymer, som er viktige for blant annet fordøyelsen. Spirer øker næringsverdien i en salat og dekorerer middagsretter og matpakka. Du kan putte spirer i juice og smoothies, supper og gryter eller spise dem som de er.

Å spire, det er noe alle kan gjøre hjemme på kjøkkenbenken. På få dager har du friske grønne spirer hjemme hos deg.

På dette kurset lærer du:

  • hvilke frø du kan spire
  • hva du trenger av utstyr
  • hvorfor det er lurt å innføre spirer i kostholdet
  • hvordan du gjør det.

 

Du får smake på flere forskjellige typer spirer, og får tips til hvordan de kan brukes. Du får en spireguide og en frøpose med deg hjem.

Kurset arrangeres i samarbeid med Rendalen Hagelag og er åpent for alle. Det varer i 3 timer, kl. 18.00 - 21.00 og holde i Kantina på kommunehuset.

Kursavgiften er kr. 350.- for medlemmer og kr. 400.- for ikke-medlemmer.

PÅMELDINGSFRIST: 4.APRIL.

Påmelding til Anne Merete Fredheim Strandvik tlf. 976 84 787.